Ansök om Medlemskap

Här kan du ansöka om medlemskap. Det kostar 300kr, 150kr för pensionärsmedlemmar och är gratis för alla röntgensjuksköterskestudenter. Glöm inte att betala in via plusgirokontot nedan. Ange ditt personnummer som meddelande. Detta behövs bara första gången, Vårdförbundet hjälper oss sedan att skicka ut inbetalningskort i januari varje år till befintliga medlemmar.

Medlemsförmåner

Medlemskapet ger Dig
Möjlighet att påverkar professionens utveckling
Möjlighet att fortbilda Dig genom våra kurser och konferenser till rabatterat medlemspris
Fyra nummer av tidskriften Röret, där Du får ta del av nyheter och spännande utvecklingsprojekt inom Bild och funktionsmedicin
Möjlighet att söka våra stipendier

Ansökan om medlemskap

Alla rader utom sista är obligatoriska. Om du inte får ett bekräftelsebrev till den mejl du angett vänligen kontakta medlemsansvarig för att verifiera att vi mottagit din ansökan. Använd gärna en privat epostadress, flera landsting stänger ut vårt automatiska bekräftelsemail.

Skicka

OBS! Glöm ej att betala in medlemsavgiften! 

Inbetalning till Plusgiro
Betala in medlemsavgiften till vårt plusgirokonto 65 81 03 - 7. Skriv ditt fullständiga personummer som meddelande.
Vi registrerar ditt medlemskap när betalningen inkommit.

Kontaktinformation

Ordförande
Irene Strandqvist
irene.strandqvist@swedrad.com

Om föreningen

Svensk Förening för Röntgensjuksköterskor (SFR) är en professionell sammanslutning av röntgensjuksköterskor och studerande. Föreningen företräder professionens kunskapsområde med syfte att främja utveckling, utbildning och forskning inom hälso- och sjukvård.

Kontakta Ordförande

Skicka